Lån en ladcykel – kvit og frit

Psst! Ved du, at du flere steder i København kan låne en ladcykel helt gratis? Til skovturen, flytningen, børnefødselsdagen eller de store indkøb. Det er da ret bæredygtigt.
 

Hvem har ikke stået med helt røde mærker på fingrene efter de tunge poser med dagens indkøb eller bandet over, hvordan man nu skal få de lidt større ting på genbrugspladsen uden en bil? Hvem synes ikke ofte, at cykelkurven er for lille, når der skal købes ind til festen eller køres ting på loppemarkedet? Og hvem har ikke haft lyst til at tage på den helt store skovtur eller køre veninden gennem byen til hendes polterarbend på et lad?

Derfor er det ret fedt at kunne låne en ladcykel til de mange forskellige gøremål. Så behøver man hverken købe en, hvis man ikke bruger den så tit, og man slipper samtidig for at bruge mindre bæredygtige transportformer til formålene.

De fleste af cyklerne kan lånes i et par dage, men vær opmærksom på, at der kan være ventetid på nogle af dem, for flere og flere kloge københavnere har opdaget dette ret-så-gode tilbud i vores hovedstad.

Her er links til et par af de steder, hvor du låne en ladcykel gratis (se deres betingelser på deres hjemmesider):