Dansk par starter webshop kun med Cradle to Cradle certificerede produkter

 

Bæredygtighed er so last year – målet bør være at bidrage med et positivt fodaftryk på verden. I stedet for at fokusere på, at gøre det hele lidt mindre dårligt, skal vi satse på simpelthen at gøre det godt. Det er den grundlæggende filosofi bag Cradle to Cradle, hvor alle råmaterialer indgår i kredsløb, og alt bliver produceret med bæredygtig energi. Grundlæggende handler Cradle to Cradle om, at vi slet ikke skal producere affald. 

Du kan læse mere om Cradle to Cradle i vores interview med formand for CradlePeople her.

Nogle vil jo derfor nok mene, at det ville være allerbedst, hvis vi ikke købte noget. Punktum. Men det er jo svært at undvære håndsæben, rengøringsmidlerne og barnets tuscher. Og vi gør os ingen illusion om, at al forandring kan ske på en gang og med det samme, så nogle gange handler det om at tage et skridt af gangen i den rigtige retning.

Som (for)brugere har vi stor magt over, hvad der bliver produceret. Vi stemmer med fødderne, og med vores pengepung (også når vi køber crap og for meget af det!). Det er motivationen bag det nye initiativ C2C Shop n’ Share, en webshop kun med produkter, der er Cradle To Cradle certificerede. Bag initiativet står iværksætterne og parret Martin Vester og Anna Kirkegaard Vaarst, der brænder for at tage netop det skridt for en lidt bedre verden.

“Vi har startet C2C Shop n’ Share, fordi vi gerne vil gøre det nemt at købe miljørigtige produkter. Derfor har vi lavet en webshop, som samler Cradle to Cradle certificerede produkter. For os er Cradle to Cradle vejen til grøn omstilling, fordi det er den mest ambitiøse miljømærkning. Den er holistisk og stræber efter at efterlade et positivt fodaftryk,” fortæller Martin Vester Abrahamsen. 

Læs mere om deres mission, koncept og produkter her: https://c2cshop.dk

NB! Sustainable Living får ikke penge eller procenter for at promovere initiativet.