sank

SANK – din guide til byens vilde spisekammer

Brændenælde-risotto, grangløgg og ovnbagte mirabeller. Eller hvad med en hvid havtorn-brownie med skovmærkeflødeskum? Julie Swane og Johanne Stege Bjørndahls bog "SANK" giver dig adgang til den vilde natur, midt i byen - og hvordan den kan spises.
 

Du behøver ikke at være naturekspert, spejder eller Michelin-kok for at gå på opdagelse i naturens vilde spisekammer. Alle kan, med lidt vejledning, gå ud og sanke vilde planter og lave lækre retter af høsten. I SANK får du den enkle vejledning til de spiselige planter med perspektiv på forurening, truede planter, naturpleje, biodiversitet, smagsnuancer og køkkenteknik.

Du får også masser af lækre, nemme og eksotiske opskrifter til alle årstider (om vinteren tager du bare dine frosne havtorn ud af fryseren). Og så er bogen smuk!

SANK kan købes her til en pris af 193 kr. plus fragt.

Læs vores interview med medforfatter til SANK og selverklæret ukrudtsentusiast, Julie Swane, her.

sank